Hidromasszázs szivattyú

A hidromasszázs a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs, ahol a víz- vagy levegősugár, illetve ezek kombinációja váltakozó erősségű örvénylést kelt a testet körülölelő víztömegben. Az örvénylő vízsugár és a buborékok masszírozó, izgató hatást gyakorolnak a bőrre, és jótékony hatással vannak a különböző szervekre.

A hidromasszázs jótékony hatása

A hidromasszázs jótékonyan hat a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri valamint az emésztőrendszeri panaszokra, enyhíti a vérkeringési gondokat, segít megelőzni a visszerek kialakulását. Tisztítja, felüdíti a testet. Nyugtatja, ellazítja idegrendszerünket is. A vízsugarak folyamatos, ismétlődő lüktetésétől megélénkülő vérkeringés kitisztítja a bőrből a lerakódott méreganyagokat, a bőr fényessé, feszessé válik. A nyomásváltakozás serkenti a nyirokkeringést, ami erősíti az immunrendszert. Sokan szenvednek ízületi és csontfájdalmaktól, gerincpanaszoktól. A hidromasszázs bizonyítottan csillapítja a fájdalmat, ami a vízsugarak akupresszúrás hatásának köszönhető.

Hidromasszázs a medencében

A medence falában levő megfelelő átmérőjű fúvókákból előtörő, váltakozó hőmérsékletű és nyomású vízsugarak a megfelelő helyen érik a testrészeket, így általában a hátat, gerincet, talpakat, derekat, csípőt masszírozzák. Sőt a medencében a víz örvénylő mozgása is kialakulhat, mely további kedvező hatást fejt ki a fürdőzők számára.

Mekkora hidromasszázs szivattyút válasszak?

“Hidromasszázs szivattyú kiválasztása esetén két fontos szempontot kell megvizsgálni:

  1. Hány és milyen vízigényű JET-et – azaz masszázs befúvó elemet – kell egyidejűleg ellátnia az adott szivattyúnak?
  2. Milyen távolságban van a szivattyú az élményelemektől?

Példa: Adott egy medencében kiépített masszázs öböl, ahova 4db hidromasszázs JET került beépítésre és mind a 4 JET fejenként 3m3/h vízigénnyel adja az optimális masszázsélményt. A masszázs szivattyú közvetlenül a masszázs öböl közelébe telepíthető le egy gépészeti aknába. 4×3=12m3/h. A hidromasszázs szivattyúk átlagos munkaponti emelőmagassága 6m. Nincs más dolgunk, csak kiválasztani azt a szivattyút, ami 6m-en tudja a 12m3/h térfogatáramot. Ha a hidromasszázs szivattyú 1-2 méternél távolabb kerülne elhelyezésre, akkor a 6m-nél nagyobb ellenállással kell számolni, ezáltal lehetséges, hogy nagyobb szivattyút kell választani.

Ha bizonytalan, kérje munkatársaink segítségét. “

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kiínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzinoális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szoldáltatásról.

Mutass többet

Hidromasszázs szivattyú(0)

Vissza
Filters

 

Max. szállítási teljesítmény (m3/h)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen