arrow-rightauthorcartchecklistchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclockclosecouponcredit-cardcustomer-logoutdashboarddownloadedit-accountedit-addressexpress-deliveryfilterflaghappyinterviewminusmoney-back-guaranteeorderspackageplussadsearchsendtoggle-downwarningzoom
Keresés
Generic filters
Hírek

“A legjobbat a leggyorsabban és a legolcsóbban” – a mondat, amivel szinte napi rendszerességgel találkoznak az épületgépészetben dolgozó cégek, vállalkozók. Ez a több szempontból is ellentmondásos vásárlói igény a szivattyú piacon is megjelenik, de most leromboljuk ezeket a tévképzeteket és egy hosszú távon sokkal jobb megoldással rukkolunk elő.

A HYDROKING neve az elmúlt évek során összefonódott az szivattyúzással. Cégünket 1996-ban alapította id. Dienes György vegyipari gépészmérnök, aki a Fővárosi Csatornázási Művek legnagyobb közmű vállalatánál húsz évig vezetőként foglalkozott szivattyú üzemeltetéssel, fejlesztéssel és vízgépészeti rendszerek tervezésével, majd 8 évig igazgatta a céget.

 

Vállalatunk irányítását 2004. januárjában vette át ifj. Dienes György és Dienes Gábor, akik immáron 20. éve irányítják a vállalkozást, melyben édesapjuk azóta is szaktanácsadóként és a szennyvíztechnikai terület specialistájaként segédkezik. A már jó előre megtervezett generációváltás részeként mindkét testvér külföldi szivattyú gyárakban is dolgozott, hogy tapasztalatot szerezzenek.

 

Hydroking kollégák munka közben.

Az elmúlt években a cég hatalmas fejlődésen ment keresztül, jelenleg három márka, a Speroni, az Espa és a Dab kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk. De mivel is foglalkozunk pontosan és mi különböztet meg bennünket a versenytársaktól?

 

Napjainkban a HYDROKING négy nagyobb területen tevékenykedik. Foglalkozunk épületgépészettel (szennyvíztechnika, nyomásfokozás és esővíz hasznosítás), uszodatechnikával és medencegépészettel, kerttechnikával, melybe beletartozik a kúttechnika, a kútgépészet és az öntözéstechnika, valamint ipari felhasználású speciális szivattyúkat is forgalmazunk.

Szivattyúk a pulton 

 

A HYDROKING esetében azonban fontos kiemelni, hogy nem csak az értékesítésére koncentrálunk, hanem egy komplex szolgáltatási hátteret biztosítunk a partnereink számára. Az újszerű műszaki megoldások ismertetése és ezeknek a hazai környezetbe történő átültetése az alapelvünk. Így például az esővíz-hasznosításban, a nyomásalatti szennyvízelvezetésben és a kedvező ár/érték arányú uszodatechnikai gépészetekben úttörőnek számítunk.

 

Az egyszerű és felületes megoldások helyett inkább rendszerekben gondolkodunk és minden esetben igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel megoldást nyújtani a vásárlók igényeire. Ehhez persze nélkülözhetetlen az a szaktudás, amit az évek során magunkba szívtunk, és amit a mai napig folyamatosan fejlesztünk.

 

Célunk nem az, hogy minél több terméket adjunk el, hanem, hogy minél jobb megoldása legyen az ügyfeleknek bármely területen. Az eladási számok növekedése pedig már csak ezen hozzáállás következménye.

Hydroking kolléga

Nem mellesleg a HYDROKING-nél igen komplex igényfelmérést is végezünk: tényleg körbejárjuk az adott problémát, akár a helyszínre is kimegyünk, terveket nézünk át és készségesen átbeszéljük az esetlegesen felmerülő tervezési hibákat, de akár a kapcsolatot is felvesszük a tervezőkkel.

A szennyvíztechnikában az egyik legnagyobb szaktudással rendelkezünk a piacon, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a partnerek edukálására is. Így a HYDROKING abban is nagy segítséget tud nyújtani, hogy már a tervezés korai szakaszában konkrét adatokkal támogatja a tervezők munkáját.

 

Az általunk forgalmazott, kizárólag minőségi termékekre pedig a vásárlás után is felelősséget vállalunk: gyors, rugalmas utógondozással, szervizháttérrel, széleskörű alkatrész ellátással  rendelkezünk.

A HYDROKING-nek saját fejlesztésű rendszerei is vannak. Noha már minden “rendszerelem” létezik a piacon, de ezek az innovatív rendszerek a tökéletességig vannak csiszolva, hogy minden elem segítse egymást, ez pedig emelje a vásárlók elégedettségét.

 

A saját fejlesztések mellett abban is úttörők vagyunk, hogy rendszeresen visszajelzéseket adunk a saját forgalmazású szivattyú márkáknak, amit ők is beépítenek a fejlesztésbe. A partner gyártók így sok esetben speciálisan a magyar piacra gyártanak, fejlesztenek termékeket a HYDROKING visszajelzései alapján.

 

A HYDROKING tehát jóval több mint egy szivattyútechnikai kereskedés, ahová az ember csak úgy besétál és megveszi az egyébként komoly szaktudást igénylő terméket, ami lehet olcsó és gyorsan megvan, de aztán kiderül, hogy használhatatlan, a nem megfelelő igényfelmérésnek köszönhetően. Cégünk pedig pontosan az ilyen eseteket hivatott megelőzni.

Mondja el véleményét cikkünkről!