Áramláskapcsolós házi vízmű szettek

Az áramláskapcsolós házivízmű szettek a klasszikus hidroforos, nyomáskapcsolós házi vízművek újabb generációja. Nagy előnyük, hogy méretük sokkal kompaktabb, alap esetben nem szükséges hidrofor tartályt rendszerbe építeni. Másik nagy előnyük, hogy okosabb és komplexebb berendezések: beépített szárazonfutás elleni védelemmel vannak ellátva és egyes típusok még automatikus újraindítási funkciót is kapott. Árban nem különböznek jelentősen a klasszikus házi vízműves rendszerekhez képest.

A házi vízművek új generációja: inverteres házi vízmű szett, a takarékos energiafogyasztó

A legújabb innovatív megoldás ezen a területen az úgynevezett frekvenciaváltós, vagy más néven inverteres szivattyú vezérléssel ellátott házi vízművek, vagy nyomásfokozó egységek. Az inverteres vezérlő egység egy előre beállított nyomásértéken üzemelteti a szivattyút, legyen az például 3 bar, de a szivattyú teljesítményét, azaz fordulatszámát a vízigény mértékében folyamatosan szabályozza. Tehát ha mondjuk, egy kerti csapot nyitunk ki, amiből percenként kb. 10-15 liter víz folyik csak ki, akkor a szivattyúnk csak pár Watt energiával fog üzemelni, amikor viszont beindul az automata öntöző rendszerünk, akkor a vezérlés megemeli a szivattyú teljesítményét, hogy a nagyobb vízmennyiséget igénylő öntözőrendszer ág is megkapja a 3 bar nyomásértéket. Vagyis a berendezés fogyasztása mindig a használathoz idomul, pazarlás kizárt. A fogyasztás rugalmassága révén az innovatív frekvenciaváltós vezérléssel jelentős energia-megtakarítás érhető el. Olyan rendszerek esetében – mint pl. öntözés, házi vízellátás -, ahol napi rendszerességgel több órát dolgozik a szivattyú, jelentős költségek takaríthatók meg, a többlet beruházás akár 1-3 éven belül megtérülhet és utána már kvázi pénzt termelhet a háztartásnak egy klasszikus fix fordulatú rendszerhez képest. Ha hsszútávú megoldást keresünk, véleményünk szerint nem kérdés, hogy az inverteres házi vízművek a jó választás.

Tovább az inverteres házi vízmű szettekhez

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kiínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzinoális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szoldáltatásról.

Mutass többet

Áramláskapcsolós házi vízmű szettek(0)

Vissza
Filters

 

Max. szállítási teljesítmény (m3/h)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen