Víztelenítő szivattyú

A víztelenítő szivattyú kategóriába szedtük össze azokat a nagyobb teljesítményű, és kopásállósággal rendelkező, többnyire ipari felhasználásra szánt víztelenítő szivattyúinkat, amiket legtöbbször építkezéseken, vagy nagy térfogatáramot igénylő átemelési feladatoknál szoktak bevetni.

Kopásálló hidraulika

A víztelenítő szivattyúk hidraulikája kifejezetten kopásálló anyagokból készülnek, egyes típusok járókerékháza és járókereke még extra felületkezelést is kapnak, hogy mégjobban ellenálljanak a koptató közegnek.

Ellenálló motor

A HYDROKING víztelenítő szivattyúi nagy nyomatékú, robosztus kialakításuknak köszönhetően ellenállnak az áldatlanabb körülményeknek is, hogy ezáltal biztosíthassák a folyamatos üzemet a terepen.

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzionális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szolgáltatásról.

Mutass többet

Víztelenítő szivattyú(2)

Vissza
Filters

 

Feszültség
Teljesítmény (P1) - (W)
Névleges áramfelvétel - (A)
Úszókapcsoló
Max Emelőmagasság - (m)
Max Száll telj (m3/h)
Nyomó csatlakozás

Víztelenítő szivattyú (2)

ASM 315 szivattyú, 230V 1 fázis, 2″ nyomócsonk csatlakozás, max. emelőmagasság 16m/1,6bar, max. térfogatáram 18m3/h

Raktáron

ASM 520 szivattyú 230/50, 230V 1 fázis, 3″ nyomócsonk csatlakozás, max. emelőmagasság 16,5m/1,65bar, max. térfogatáram 42m3/h

Raktáron
1 - 2 megjelenítve | 2 termék összesen