arrow-rightauthorcartchecklistchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclockclosecouponcredit-cardcustomer-logoutdashboarddownloadedit-accountedit-addressexpress-deliveryfilterflaghappyinterviewminusmoney-back-guaranteeorderspackageplussadsearchsendtoggle-downwarningzoom
Keresés
Generic filters

Rólunk

A HYDRO-KING® Kft. 1996 –ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti rendszerek tervezésével foglalkozott vezetőként az ország legnagyobb közmű vállalatánál, a Fővárosi Csatornázási Műveknél.

A rendszerváltással egyidejűleg megalapította a Komunáltechnika Kft-t, amely a német ABS szivattyúgyár magyarországi képviseletét látta el. A márka hazai piaci bevezetése és látványos felfutása után a német gyár a Kft-t megvásárolta és ma is mint leányvállalata a piacvezetők között található. A HYDRO-KING® Kft. alakulása óta fontos szempont, hogy nem elsősorban termékek értékesítésére koncentrál, hanem műszaki problémák megoldására. Ezt komplex szolgáltatási háttérrel biztosítjuk partnereink számára. A kezdetektől alapelvként kezeltük az újszerű műszaki megoldások ismertetését, hazai környezetbe történő átültetését. Így például az esővíz-hasznosításban, a nyomásalatti szennyvízelvetésben, a kedvező ár/érték arányú uszodatechnikai gépészetekben úttörők vagyunk.

A managment

dienes-gyorgy_fin
Dienes György Ügyvezető
+36 1 261 22 33 gdienes@hydroking.hu
dienes-gabor_fin
Dienes Gábor Ügyvezető
+36 1 261 22 33 gabor@hydroking.hu
id-dienes-gyorgy_fin
id. Dienes György Szennyvíztechnikai tanácsadó
+36 1 261 22 33 gydienes@hydroking.hu

A csapat

Tevékenységi körünk kiemelkedő célcsoportjai:

 • környezetvédelmi szakcégek
 • uszodatechnika területén dolgozó szakcégek
 • öntözéstechnikai cégek
 • épületgépész tervezők és kivitelezők

Saját fejlesztésű esővízhasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. Legendás hírű szerviz és garancia hátteret biztosítunk rendszereinkre és termékeinkre.

Budapesten saját vízgépészeti bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol az érdeklődők és partnereink termékeinket megtekinthetik és működés közben is tanulmányozhatják. Jövőbeli fejlesztéseink a környezetvédelem, energiafelhasználás csökkentése és a víz, mint környezeti érték, gazdaságos alkalmazására irányulnak. 2004 januárjától az alapító id. Dienes György nyugdíjba vonult. Azóta szaktanácsadóként és a szennyvíztechnikai terület specialistájaként segíti a HYDRO-KING® Kft. munkáját.

Kiskereskedelem

Cégünk saját bemutatóteremmel rendelkezik, Budapesten a XI. kerület Hunyadi János út 9. szám alatt. Versenyképességünk biztosítása érdekében magas mérnöki szintű szaktanácsadást, igény szerint telepítést és üzembe helyezést, karbantartást, valamint legendás szervízszolgáltatást kapcsolunk a termékekhez.

Nagykereskedelmi üzletág

1997-től kezdődően a kútfúrók, kertépítő cégek, épületgépészeti vállalkozások, 2000-től az uszodatechnikai szakcégek igényeinek megfelelően építettük ki nagykereskedelmi rendszerünket.

Projektek megvalósítása

Egyedi igényeknek megfelelően környezettechnikai, csapadékvíz-hasznosítási, épületgépészeti, speciális vízgépészeti, különleges szennyvíz elvezetési problémák megoldására tervezéssel, gyártással, helyszíni felméréssel, telepítéssel és üzembe helyezéssel állunk rendelkezésre. Ennek megvalósítása során a saját importból származó gépegységeken alapuló gyártás és a tervezési munka a meghatározó.

Szerviztevékenység

A törvényi előírásoknak megfelelően, az importált gépek garanciális kötelezettségeit, valamint ezen felül, a garanciaidőn túli alkatrész ellátását, karbantartását, javítását is biztosítjuk, melynek keretében hosszú távú, megbízható vevőszolgálattal állunk partnereink rendelkezésére. Budapesten, Kajászón, Pécsen, Szegeden és Győrben is.

Fejlesztés és gyártás

A hazai piaci igények és a legfejlettebb nyugati technika fejlődésének egyidejű figyelemmel kísérése mellett az elmúlt évek során több saját termék fejlesztését végeztük el, és jelenleg is folyamatosan folytatjuk új termékek kialakítását. Fejlesztéseink eredményeképpen jelentős részben hazai elemekből és munkával magas használati értékű termékeket hoztunk, illetve hozunk létre, olyanokat, mint esővíz-hasznosító rendszerek, előregyártott kültéri és beltéri szennyvízátemelő berendezések, komplett hidromasszázs rendszerek.

Szolgáltatásaink

 • Magas színvonalú szervizháttér
 • Helyszíni szaktanácsadás, telepítés, karbantartás, hibaelhárítás
 • Rendszeres szakmai konzultációk, oktatások szervezése
 • Egyedi igényeknek megfelelő esővíz-hasznosító rendszer megoldások
 • Előregyártott és egyedi csapadékvíz és szennyvízgépészeti megoldások
 • Ipari és uszodatechnikai levegő kompresszorok
 • Medence szűrő-, vízforgatók és élményszivattyúk
 • Összes
 • Esővízhasznosítás
 • Műanyag tartály
 • Nyomásfokozás
 • Szennyvíztechnika
2023 – Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia
2023 – Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia

2023 – Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia

A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia a Velencei-tó északi partján egy kivételes sportkomplexum, ahol a a 19 ezer négyzetméteres főépületben lelátóval rendelkező, országos versenyek megrendezésére alkalmas versenymedencét építenek, de lesz benne feszített víztükrű tanmedence, multifunkciós tornacsarnok, szabványos méretű kézilabda-, röplabda- és kosárlabdapálya, konditermek, konferenciaterem, étterem,

Tovább olvasom
2021 – M12 OTP Irodaház
2021 – M12 OTP Irodaház

2021 – M12 OTP Irodaház

Az OTP Bank új irodaházat avatott a XIII. kerületi Madarász utcában. Az M12 névre keresztelt, 84 ezer négyzetméteres, több mint 3.000 munkatársat befogadó komplexum megkapta a LEED épületminősítési rendszer GOLD fokozatát. Az irodaházban olyan környezettudatos és fenntartható megoldások valósultak meg, mint a mennyezeti fűtés-hűtés, a

Tovább olvasom