arrow-rightauthorcartchecklistchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclockclosecouponcredit-cardcustomer-logoutdashboarddownloadedit-accountedit-addressexpress-deliveryfilterflaghappyinterviewminusmoney-back-guaranteeorderspackageplussadsearchsendtoggle-downwarningzoom
Keresés
Generic filters
Hírek

Ha medencével, öntözőrendszerrel, vagy bármilyen más vízmozgatást igénylő berendezéssel rendelkezel, biztosan tudod, hogy ezen eszközök megbízható működéséhez elengedhetetlen egy jól működő szivattyú. Ennek kiválasztása azonban a legtöbb ember számára óriási kihívást jelent, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy a megfelelő eszközt válasszuk. Így mindenképpen érdemes megfontolnod a HYDROKING tanácsait, hogy elkerüld a kellemetlen problémákat és az igen költséges javítási munkálatokat.
Vonj be szakmai segítséget!

 

A szivattyú vásárlás nem is olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. A megfelelő eszköz kiválasztása kulcsfontosságú, és egyáltalán nem magától értetődő. Ennek ellenére sajnos még mindig az az egyik legnagyobb hiba, hogy a legtöbb ember nem fordul szakemberhez vásárlás előtt.

Szivattyú keresztmetszete

A HYDROKING-nél viszont garantáltan megbízható, szakmai segítséget nyújtunk a szivattyúk kiválasztásához, így mindenképpen érdemes velünk konzultálni, ha hosszú távú megoldást szeretnénk. A szakértői tanácsokat követve megtalálhatjuk az igényeinknek és a felhasználási területeinknek legmegfelelőbb szivattyút. A HYDROKING segítségével könnyedén megtalálhatjuk a megfelelő eszközt, és ha a kivitelezést is szakemberre bízzuk, hosszú távon is biztosak lehetünk a rendszer hatékony működésében.

 

A több végeredményben kevesebb!

 

A HYDROKING filozófiája, hogy az alacsonyabb energiafelhasználású szivattyúk lehetnek a fenntartható jövő kulcselemei. Egy öntöző vagy egy vízforgató szivattyú napi több órát megy, így nagyon fontos, hogy energiahatékony legyen, mivel a mostani áram árakkal akár egy-két év alatt is megtérülhet egy esetleg drágább, de energiatakarékosabb modell. A fordulatszabályzós (inverteres) szivattyúkat például tökéletesen az igényekhez lehet hangolni, így nincs feleslegesen elvesztegetett energia.

Energia potméter

Az emberek fejében azonban még mindig a beruházási költségen van a fő fókuszban, de tudatosítani kell, hogy bármely vízmozgató berendezésnek az életciklusában a beruházás csak a  jéghegy csúcsa, így nem mindegy, hogy mennyire energiahatékony rendszert vásárolunk.

 

Összességében tehát kijelenthető, hogy a szivattyú-piac egy igen komoly és összetett szaktudást igénylő terület, melyben sok a buktató. Azonban ha már a kiválasztási folyamatba bevonjuk a szakembereket, drasztikusan csökkentjük a hibázás kockázatát, mellyel rengeteg pénzt, időt és energiát spórolhatunk meg magunknak. Többek között ezért és ezen dolgozik a HYDROKING.

Mondja el véleményét cikkünkről!