Inverteres medence vízforgató szivattyú

Az innovatív, fordulatszám szabályozós Silen plus medence szivattyú akár 84%-os energamegtakarításra és 58%-os vízmegtakarításra képes.

Silen plus – közel a természethez

A HYDROKING® által forgalmazott Silen plus vízforgató a környezet védelmét tűzte ki fő célul. Megközelítőleg 60-80% CO2 kibocsátás csökkenést ér el. Ez az ökológiai lábnyom csökkenés már a legkisebb szivattyú típusnál (Silen plus 1M) akár 30-50 fát jelent évente, nagyobb medencéket kiszolgáló típusoknál (Silen plus 2M, Silen plus 3M) ez akár 300-400 fát is jelenthet évente.

Sőt a Silen plus mindezt úgy teszi, hogy jelentős pénzt takarít meg tulajdonosának.

Megtakarítások a Silen plus medence szivattyúval

A kalkuláció a következő adatok alapján készült: üzemidő: 150nap/év, elektromos áram díj: 50 Ft/kWh, víz+csatornadíj: 1000 Ft/m3

SILEN PLUS TÁBLÁZAT

evopool® vezérlő rendszer

A váltószelepre építhető evopool® Vezérlő rendszer érzékeli a váltókar pozícióját, ez alapján vezérli a szivattyút. Váltások között automatikusan kapcsolja a Silen plus-t, illetve módosítja a fordulatszámot a különböző ciklusok között. A pofon egyszerű és hatékony üzemeltetés garantált.

evopool® filtration plus

Szűrés üzemmódban a Silen plus a medence méretéhez és kialakításához igazodva szabályozza a fordulatszámát. Ezáltal optimális áramlási sebességen kiemelkedő szűrési hatásfokkal, jelentős energiamegtakarítás mellett képes üzemelni.

HATÁS: a medence adottságaihoz optimalizált üzem a maximális hatákonyság érdekében.

MEGTAKARÍTÁS: akár 84% energiamegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

evopool® backwash plus

Egyedi fejlesztésnek köszönhetően a Silenplus rövidebb idő alatt, magasabb hatásfokkal tisztítja meg a szűrőegységet, így jelentős vízmegtakarítást ér el az visszamosatási folyamat alatt.

HATÁS: a visszamosatási ciklus idejének lerövidülése, megnövelt tisztítási hatásfok mellett.

MEGTAKARÍTÁS: akár 58% vízmegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kiínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzinoális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szoldáltatásról.

Mutass többet

Inverteres medence vízforgató szivattyú(0)

Vissza
Filters

 

Max. szállítási teljesítmény (m3/h)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen