Inverteres házi vízmű szettek

A HYDROKING inverteres házi vízmű szettjei a legkorszerűbb megoldás egy automatius üzemű öntöző, vagy házi vízellátó nyomásfokozási feladatra. Nem csak a vízvételi fogyasztást figyeli – hogy van-e igény, vagy sem -, hanem annak mértékét is képes érzékelni. Így folyamatosan csak annyi energiát használ a rendszer, ammennyi éppen szükséges. A pazarlás kizárt!

Mikor ajánljuk és mikor nem?

Alapvetően a legtöbb esetben ajánljuk, hiszen egy sokkal jobb rendszer, teljeskörű motorvédelmet kapunk egy inverteres szivattyú vezérlővel ellátott rendszer esetében, jelentősen csökkentheti az elektromos áram fogyasztást, csendesebb üzemet is biztosít és nem utolsó sorban elfelejthetjük a nyomáslökéseket; egy inverteres nyomásfokozó rendszer folyamatosan és lágyan reagál a vízelvételi igényre. Automata öntöző rendszerek esetében, ahol egyszer kis vízigényű gyökérzónás csepegtető zónát, máskor pedig egy nagy vízigényű szórófejet ágat táplál meg ugyan az a szivattyú, hatalmas előny a fordulatszám szabályozás. Azonban a kezdeti beruházás értéke egy fix fordulatú rendszerhez képest magasabb. Amennyiben egy ideiglenes, rövidtávú megoldást keresünk, vagy a szivattyúnk nagyon ritkán és keveset üzemel – pl hetente csak 1-2 órát -, akkor nem feltétlenül a legjobb megoldás az inverteres rendszer, hiszen a többletberuházás megtérülése többnyire nem realizálható 1-2 éven belül.

Felszíni önfelszívó, de akár mélykút szivattyúval is használható

A HYDROKING® inverteres vezérlő egységeinek nagy előnye, hogy függetlenül a szivattyú konstrukciójától, vagy márkájától, univerzálisan összeköthetők, akár egy meglévő szivattyúval is. A kedvezményes szettjeink között megtalálhatóak felszíni önfelszívó szivattyús, ásottkút és csőkúszivattyús összeállítások is.

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kiínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzinoális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szoldáltatásról.

Mutass többet

Inverteres házi vízmű szettek(0)

Vissza
Filters

 

Max. Emelőmagasság - (méter)
Max. Száll. telj. - (l/perc)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen