Ellenáramoltató

Ne gondolja, hogy kisméretű medencéjét csak pancsolásra használhatja! Akkor is úszhat, ha nincs helye nagyobb kiépítésére, egy kisebb medencében is kedvére úszhat! Egy ellenáramoltató, más néven helybenúszó beszerzésével akár egy 3×4 méteres medencében is több száz métert tehet meg úszva, megmozgathatja testét, karban tarthatja izmait!

SZETTBEN KEDVEZŐBB!

Vegye meg szettben és spóroljon:

Tovább az ellenáramoltató szettekhez

Kifejezetten csendes, zajszegény működés

A HYDROKING® Nadorself ellenáramoltatói kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek. Úszómedencénk ígyaz ellenáramoltató működése közben sem veri fel a kert csendjét, nem zavarja meg sem a mi, sem környezetünk nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

Egyedülállóan rugalmas beépíthetőség

ESPA Nadorself Ellenáramoltatóink nem csak a medence közvetlen közelében, de hely hiányában attól távolabb is telepíthetőek. A szivattyú – speciális és egyedülálló önfelszívó képességének köszönhetően – képes a medencétől akár 5-10 méter távolságban, vízszint fölött is problémamentesen üzemelni.

Nagy teljesítmény

A Hydro-King Kft. legnagyobb ellenáramoltatója még egy versenyúszóval is felveszi a versenyt: olyan erős sodrást hoz létre, hogy egy edzettebb úszó számára is kihívást jelent, hogy szembe ússzon az árral.

Az ár valóban tükrözi a minőséget?

A rövid válaszunk a kérdésre: Többnyire igen. A szivattyú nem érzelmi termék, mint egy ruha, autó, vagy mobil telefon, ahol az ár nem feltétlenül tükrözi az értéket, minőséget. A szivattyú legtöbb esetben egy megoldás egy adott problémára. Többnyire az ár tükrözi a termék értékeit. Nincsenek csodák, nem lehet féláron előállítani ugyanolyan minőségű terméket. Az olcsóbb termékek kevesebb anyagot tartalmaznak, gyengébb minőségű alkatrészekből állnak és nem utolsó sorban az olcsóbb termékek szerviz háttere, alkatrész ellátása a gyakorlatban nehézkes, vagy nem létezik.
Ezért is az első kérdés mindig: hosszú-, vagy rövidtávra keresünk megoldást? Ha hosszútávú megoldást keresünk, lehetőleg ne az olcsó és távolról érkező termékek közül válogassunk, mert az jó eséllyel hosszútávon drágább beurházás lesz, némi stresszel megfűszerezve.

Mennyire fontos a professzionális szakszerviz és alkatrész ellátás?

A HYDROKING az 1996-os megalakulása óta elsődleges célként tűzte ki, hogy hosszútávú jó megoldást kínál Ügyfelei számára, ami a mai napig nem változott. A legtöbb márkát, amit magyarországi képviseletként forgalmazunk, nagyjából a kezdetek óta termék kiínálatunk részét képezi. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a professzinoális szervizháttérre és stabil alkatrészellátásra is, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyenge minőségű termékeket forgalmazzunk. Egy termék annyit ér, mint a mögötte álló háttérszolgáltatás, legyen szó alkatrész ellátásról, vagy szerviz szoldáltatásról.

Mutass többet

Ellenáramoltató(6)

Vissza
Filters

 

Feszültség
Szívó csatlakozás
Nyomó csatlakozás