Beltéri szennyvíz átemelő

Amennyiben épületünk akár egyetlen vizes blokkja az utca szint alatt helyezkedik el, – nincs mese – szennyvíz átemelőre lesz szükségünk, ugyanis a víz egy – ez esetben – előnytelen tulajdonságát kell leküzdenünk, miszerint az felfele folyni magától nem képes. Igaz ez akkor is, ha a házi csatornánk kifolyási szintje magasabban van, mint a közcsatorna fenék szintje, ha nem akarjuk kitenni magunkat annak a veszélynek, hogy egy csatorna dugulásnál, vagy beszakadásnál egy kiadós felhőszakadás esetén alsó tereink az utca szint magasságáig szennyvíztározóvá alakuljanak át. Ezt a katasztrofális helyzetet – amelyben akár sok milliós értékek mentek veszendőbe – a szokványos visszafolyásgátlók sem tudják megakadályozni, mert a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy kritikus esetben gyakran alkalmatlannak bizonyulnak. Nem véletlenül írja elő az ide vonatkozó szabvány kötelező érvénnyel szennyvízátemelő alkalmazását.

A HYDROKING® saját fejlesztésű szennyvíz-átemelői üzembiztos megoldást jelentenek a családi házak, kisüzemek, üzletek, éttermek, fittness termek, stb. számára.

Beltéri szennyvíz átemelő legtöbbször olyankor jön szóba, ha a szennyvíz átemelő valami oknál fogva a kertben nem elhelyezhető. Tipikus példa erre a belváros, ahol nincs kert, ezért beltéri szennyvíz átemelő lehet a megfelelő megoldás.

Gazdaságos üzemeltetést, kis fogyasztás

A HYDROKING® átemelő-termékcsaládot, így a beltéri szennyvíz átemelő típusokat is abban a szellemben alkottuk meg, hogy az gazdaságosan üzemeljen, ezért kis fogyasztású, energiatakarékos, és hosszú élettartamú motor működteti.

Könnyű illeszkedés

A HYDROKING® átemelők egytől-egyig olyan geometriai kialakítást kaptak, amely lehetővé teszi, hogy a bejövő csővezetéket – a helyi adottságokhoz alkalmazkodva – a legmegfelelőbb helyen csatlakoztassuk, vagyis bármilyen irányból és magasságból érkező csatornacsővel illeszkednek, az oldalirányon túl akár felülről jövő bekötést is lehetővé tesznek.

Hermetikusan zárt tartály ülepedésgátló kialakítással

Az innovatív konstrukciónak köszönhetően a szivattyú a saját súlyánál fogva hermetikusan zárja az átemelőt, megakadályozva ezzel a kellemetlen szagok terjedését.

A leülepedő anyagok összetömörödve, majd leválva duguláshoz vezetnek. A leülepedés kizárása érdekében HYDROKING® átemelők kúpos szívóteret alkalmaznak – más átemelő gyártókat sok évvel megelőzve elsőként – már a 90-es évek elejétől.

Márkafüggetlen szivattyú beépítés

HYDROKING® átemelők, a piac hasonló termékeivel ellentétben, bármilyen gyártmányú szivattyúval szerelhetőek. A beépítésre szánt szivattyúhoz hozzáalakíthatóak a kapcsolódó rendszerelemek. Ez a rendszerfelépítés szinte példa nélküli a szennyvíztechnika területén. Ha Ön ragaszkodik egy adott márkájú szivattyúhoz, azzal is gond nélkül megépítjük beltéri szennyvíz átemelőjét.

EASY-UP® – szivattyú kiemelés egy mozdulattal

Egy HYDROKING® beltéri átemelő esetén nem szükséges tömérdek csavarral, valamint egyéb rögzítésekkel bajlódnia. Az átemelő egyik alap eleme – a szivattyú – egyetlen mozdulattal kivehető, majd az átvizsgálást követően ugyan ezzel az egyszerűséggel vissza is tehető a helyére.

Az idő pénz! Rövidebb javítási idő esetén Ön pénzt spórol meg!

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Beltéri szennyvíz átemelő esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Beltéri szennyvíz átemelő típusok

Beltéri szennyvíz átemelő változataink típus jelölései:

HK01: Beltéri szennyvíz átemelő dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyúval szerelve. Javasolt típus ha a munkaponti emelőmagasság nem haladja meg a 7-8 métert és a rákötés gravitációs elvezetésű közcsatornára történik.

HK02: Beltéri szennyvíz átemelő aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyúval szerelve. Javasolt típus, ha a munkaponti emelőmagasság jóval meghaladja a 7-8 métert, vagy a rákötés nyomás alatti közcsatornára történik.

Mutass többet

Beltéri szennyvíz átemelő(0)

Vissza
Filters

 

Max. szállítási teljesítmény (m3/h)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen