Kültéri szennyvíz átemelő

Ha épületünk akár egyetlen vizes blokkja az utca szint alatt helyezkedik el, szennyvíz átemelőre lesz szükségünk. Ezzel lehet a ház vizesblokkjában levő szennyvizet a magasabban levő csatornahálózatba juttatni. Akkor is szennyvíz átemelő kell, ha a házi csatorna kifolyási szintje magasabban van, mint a közcsatorna fenék szintje, ellenkező esetben az a veszély áll fenn, hogy ha eldugul a csatorna vagy egy kiadós felhőszakadás miatt megtelik, házunk alsó terei az utca szint magasságáig szennyvíztározóvá alakulnak. Ennek a katasztrofális helyzetnek a kialakulását – amelyben a kár sok milliós lehet – a szokványos visszafolyás-gátlók nem tudják megakadályozni. Nem véletlenül írja elő az ide vonatkozó szabvány kötelező érvénnyel szennyvízátemelő alkalmazását.

Ha Ön szeretné a hatályos szabályoknak megfelelően elvezetni szennyvízét, vagy szeretné elkerülni a szennyvízkárokat, akkor jó helyen jár. A HYDROKING® saját fejlesztésű szennyvíz-átemelői üzembiztos megoldást jelentenek a családi házak, kisüzemek, üzletek, éttermek, fitnesz-termek, stb. számára.

Amennyiben lehetőség van elhelyezni a tartályt a kertben, akkor a kültéri szennyvíz átemelő a megfelelő választás.

HYDROKING® kültéri szennyvíz átemelő – tökéletességre törekedve

A HYDROKING® alapító mérnöke, id. Dienes György alkotta meg 1982-ben, az ország első előre gyártott szennyvíz átemelőtjét. Az ebből fejlesztett HYDROKING® védjegyű HK átemelő család termékei több mint 50 éves szennyvízgépészeti tapasztalatra épülnek, konstrukciójuk folyamatosan csiszolódik. A HK szennyvízátemelők fejlesztésénél úttörő megoldásokat alkalmaztunk, alkalmazunk, melyek fókuszában az üzembiztonság, a hosszú élettartam és az innovatív megoldások állnak.

Gazdaságos üzemeltetést, kis fogyasztás

A HYDROKING® átemelő termékcsaládot, így a kültéri szennyvíz átemelő típusokat is abban a szellemben alkottuk meg, hogy az gazdaságosan üzemeljen, ezért kis fogyasztású, energiatakarékos, és hosszú élettartamú motor működteti.

Márkafüggetlen szivattyú beépítés

HYDROKING® átemelők, a piac hasonló termékeivel ellentétben, bármilyen gyártmányú szivattyúval szerelhetőek. A beépítésre szánt szivattyúhoz hozzáalakíthatóak a kapcsolódó rendszerelemek. Ez a rendszerfelépítés szinte példa nélküli a szennyvíztechnika területén. Ha Ön ragaszkodik egy adott márkájú szivattyúhoz, azzal is gond nélkül megépítjük kültéri szennyvíz átemelőjét.

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Kültéri szennyvíz átemelő esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő, készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Kültéri szennyvíz átemelő típusok

Kültéri szennyvíz átemelő változataink típus jelölései:

HK03: kültéri szennyvíz átemelő dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyúval szerelve. Javasolt típus ha a munkaponti emelőmagasság nem haladja meg a 7-8 métert és a rákötés gravitációs elvezetésű közcsatornára történik.

HK04: kültéri szennyvíz átemelő aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyúval szerelve. Javasolt típus, ha a munkaponti emelőmagasság jóval meghaladja a 7-8 métert, vagy a rákötés nyomás alatti közcsatornára történik.

Mutass többet

Kültéri szennyvíz átemelő(0)

Vissza
Filters

 

Max. szállítási teljesítmény (m3/h)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

1 - 0 megjelenítve | 0 termék összesen